odvoz suta

Odnošenje starog nameštaja

Autoprevoznik Poljak

060 7354323

* OVA USLUGA SE NAPLAĆUJE

Pružamo uslugu odnošenja starih nepotrebnih stvari, istrulog i slomljenog nameštaja (kuhinje, kreveti, ormani ...), neispravne bele tehnike (bojleri, veš mašine, šporeti, frižideri ...) kao i drugih kućnih tehničkih uređaja (televizori, klime, peći ...) i sitnih aparata (pegle, tosteri, usisivači i sl.)

Cena odnošenja nameštaja

Prevoz - Cena prevoza zavisi od dužine putanje : naš parking - vaša lokacija - gradska deponija. Utovar možete obaviti i sami a ako želite da to obavimo mi, cenu možemo formirati kad dobijemo od vas informacije o vrsti stvari, količini, spratnosti, postojanju lifta i sličnog.
tel. 060.7354323
Odnosenje starog namestaja - Sve nepotrebne stvari iz vašeg stana, podruma, garaže, terase ili poslovnog prostora odnećemo na gradsku deponiju i na taj način učiniti vaš prostor većim i lepšim.
Poklonite vaše stvari - Ako imate nekog kome bi ste poklonili vaš nameštaj mi će mo umesto na deponiju to odvesti na njihovu adresu.
* Reciklaža - Tehničke uređaje koje preuzmemo a štetni su za životnu sredinu odvešćemo na reciklažu umesto na deponiju i na taj način učestvovati u borbi za očuvanje našeg grada, vazduha i planete.
tel. 060.7354323
Prevoz materijala za adaptacije
Pružamo uslugu prevoza materijala sa stovarišta. Ako vršite neko uređenje renoviranje ili adaptaciju stana, kupatila ili prostora svesni ste da će biti dosta majstora (električar, vodoinstalater, gipsar, moler i drugi) kojima će trebati dosta materijala kako bi završili svoje radove. U slučaju da oni nemaju svoj prevoz možete tu uslugu dobiti od nas. Bez obzira gde se nalazite u Beogradu i gde je stovarište donećemo vam materijal na vašu lokaciju.

Odnošenje starih stvari, nameštaja i tehnike

ZBOG OČUVANJA NAŠEG GRADA I PRIRODE NEKE STVARI UMESTO NA DEPONIJU ODNOSIMO NA RECIKLAŽU:
  • Odvoz stare i neispravne bele tehnike
  • Odvoz raznog električnog otpada
  • Odvoz malih kućnih i kuhinjskih aparata
  • Odvoz neispravnih rashladnih uređaja
  • Odvoz kompjuterskih uređaja i tehnike
očuvanje prirode